Љанxи Хаинаисен Петролеум технологија Цо., Лтд
Производи
2015 Oil Well PDC Drill Bit /Gas Well PDC Coring Drill Bit /PDC Bit

2015 Oil Well PDC Drill Bit /Gas Well PDC Coring Drill Bit /PDC Bit

With professional and productive factory, HAINAISEN is one of the leading China wireline impregnated diamond core bit manufacturers. Welcome to wholesale wireline impregnated diamond core bit from us, we always have cheap products to offer you. Quick Details Place of Origin: CHINA Brand Name:...

Hozir chat

С професионалне и продуктиван фабрика, ХАИНАИСЕН је један од на водећих Кина wирелине оплодио дијамант језгра битни произвођача. Добродошли на распродаји wирелине дијамант натопљени језгро битне од нас, увек имамо јефтино производи да ти понудим.

Брзи детаљи

Место порекла: Кина

Бренд име: ХНС

Модел број: све

Тип : Бургију

Тип машине: Алат за бушење

За цертификацију: 9001

Материјал : Бацила челика, ПДЦ

Обрада тип: ковање

Употреба : меко, абразивни, унцонсолидатед формације бушење

боја : златна

Паковање амп; Достава


ПацкагингДетаилс:

инсидеинспонге , оутсидеинцартонс

ДеливерyДетаил:

7даyс

Која је поента језгра површина-сет дијамант?


Као што им само име говори, површина-сет дијамант мало се разликује од типа дијамант натопљени јер да су подешени са једним слојем природни поступак дијамант на радне површине круне бита по унапред утврдјеном обрасцу.

Разлике у површина-сет дијамант језгро битне и дијамант натопљени језгро битне.

Дијаманти су уградјени у телу металне матрице битни круну у праху која се стопила са челични алат тела или Сханка. За разлику од дијамант натопљени бита који контролисаним урушавањем круне у праху металне битни пожељно је да открије нови дијамант кристали, метални бонд матрице који се користи за све Диматец површина-сет битова је изузетно јак и отпоран је на хабање. Функција тијела битни круну матрице на мало површина-сет је чврсто држати дијаманте у позицији широм у функцији

Површина -сет дијамант језгра мало широко кориштење.

Површина -Сет дијамант битова првенствено препоручују се за употребу у бушење релативно мекан, абразивни, унцонсолидатед формације које је ефикасно избуљена од стране дијамант натопљени битова. Они су такође препоручује за коришћење у бушење теже формације где су доступна брзина ротације и битни товара недовољна употреба оплодио дијамант битова због бушење опреме ограничењу.

Површина -сет дијамант језгра је ујео многе добре карактеристике:

Заједничко , површина-сет дијамант мало ће пружити већу стопу пенетрације него оплодио диамонд битова у мекша формације доспећа у великој мери да већи степен еност појединачне дијамант кристале. Међутим , као што су подешене са само дебелим слојем један дијамант кристала, површина-сет дијамант битова генерално донети мањег укупно гледано мало живот него код дијамант натопљени битни.


Hot Tags: core drill bit,hainaisen drill bit,pdc core drill bit,water well drill bit
Сродни производи

Категорија производа

Пожурићу

Copyright © Љанxи Хаинаисен Петролеум технологија Цо., Лтд