Љанxи Хаинаисен Петролеум технологија Цо., Лтд
Производи
Impregnated Core Pregnant Bursa Core

Impregnated Core Pregnant Bursa Core

With professional and productive factory, HAINAISEN is one of the leading China impregnated core pregnant bursa core manufacturers. Welcome to wholesale impregnated core pregnant bursa core from us, we always have cheap products to offer you. In mine construction and drilling construction, the...

С професионалне и продуктиван фабрика, ХАИНАИСЕН је један од водећих Кина оплодио језгра трудна Бурсе језгра произвођача. Добро дошли на велико језгро оплодио трудна Бурсе језгра од нас, увек имамо јефтино производи да ти понудим.

У мом грађевинских и бушења изградње, несигурност и променљивост рок изазвао је много муке да нормално бушење изградње. ПДЦ бургије је распрострањена, висока стабилност и формирање ефикасност супер пору од којих су годиле; Међутим , током изградње, сложености рок је далеко изван нам очекивање, промењива рок може ометати нормално функционисање ПДЦ процедуру јаму, као извори Блејд разбијање или рупу контракција може да се догоди на тај начин не само утицали на живот сервиса на бургију, али такође утиче на ММС формирање квалитета.

Како да побољшају ситуацију, решавање проблема, као и пружају ПДЦ бургије са стабилније перформансе и бољи квалитет за широко кориснике постаје изазов да сви произвођачи битова процедуру. Са својим останком у свом уверењу да"покушавају најбоље да служе свим купцима", Јинсхуо компанија постигла велики напредак и развили нове технологије – дијамант-платинасте ПДЦ бургију након напорног рада скоро годину дана и безброј кварова.

Дијамант -платинасте ПДЦ буши битни има слој дијамант зрна на површини радног дијела путем посебне воденицом, који се ставља на дијамант заштитни филм за ПДЦ бургију. Експеримент који је сведочио: дијамант филм можете побољшати снагу лопатице, ефективно смањи вероватноћу Блејд провала, ојачати стабилност ПДЦ бургију, као пролонгира роком трајања од ПДЦ процедуру угризао; постојање дијамант зрно додатно побољшавају ефекат заштиту казаљка, свој данак формирање квалитета је већа; у међувремену, грубост и оштрине дијаманта, филм је јача само-ољтриљ акција од ПДЦ процедуру угризао, наиме врхунска за обуку мало унапред, чиме би знатно снижавање трајање"бургију обликовање" и рапидно бушење снимак.

Постоје три врсте бургије платинасте дијамант на следећи начин: дијамант-платинасте ПДЦ сидро бургију, дијамант-платинасте ПДЦ-узорке бургију и дијамант-платинасте ПДЦ за узорке буши битни. Три врсте производа све прошао инспекцију технолошког одељења за надзор и инспекцију и набавили националног патента цертификата.


Hot Tags: impregnated core pregnant bursa core, China, manufacturers, factory, wholesale, cheap
Сродни производи

Категорија производа

Пожурићу

Copyright © Љанxи Хаинаисен Петролеум технологија Цо., Лтд